Selecciona una opción

Paciente

Centro colaborador

Îndeplinește-ți visul de a-ți forma o familie

Prima bancă de ovule din Europa la dispoziția dumneavoastră

La Ovobank vrem să vă îndepliniți cel mai dorit vis. Pentru asta, puntem la dispoziția dumneavoastră serviciul nostru de loturi de ovule și embrioni, precum și o echipă de coordonare specializată pentru a duce la capăt monitorizarea și livrarea lotului dumneavoastră.

 • Un grup mare de donatoare cu diferite fenotipuri
 • Proces de selecție strict și detaliat al donatoarelor
 • Certificarea calității în protocoalele sale
 • Asistență continuă și cursuri de formare în tehnici de laborator
 • Celule cu rate de supraviețuire ridicate
 • Sistem avansat și riguros de transport, depozitare și trasabilitate a loturilor de ovule
 • Rate mari de succes a sarcinii

Aflați mai multe fără obligații

Rate mari de succes în tratamentele cu ovulele Ovobank

Specialiști cu peste 20 de ani de experiență în domeniul reproducerii asistate, care se străduiesc în fiecare zi să vă ofere cele mai bune servicii.

În ce constă vitrificarea ovulelor?

Vitrificarea este cea mai eficientă metodă de crioconservare a ovocitelor și cea cu cea mai mare rată de supraviețuire de până acum (până la 92%*). Este atât de sigur și de simplu încât poate fi efectuat în toate clinicile de Reproducere Asistată.

Vitrificarea a revoluționat lumea criobiologiei, permițând atât ovocitele, cât și embrionii să fie crioconservate cu mare succes.

Devitrificarea este simplă și rapidă, este necesar doar să aveți kiturile de devitrificare și să urmați cu strictețe protocolul. Dacă este necesar, unul dintre biologii noștri specializați se poate deplasa la centrul colaborator pentru a efectua devitrificarea ovocitelor.

* Date obținute de la cele mai bune centre italiene în 2016, conform protocoalelor noastre de devitrificare.

Mostrele noastre

Ce le diferențiază pe donatoarele noastre?

Donatoarele Ovobank sunt fete cu vârsta cuprinsă între 18 și 33 de ani, care se bucură de o stare de sănătate fizică și psihologică bună și sunt supuse unor examinări ginecologice, serologice și genetice amănunțite. Doar 34% dintre candidatele la donare sunt declarate apte în urma acestor teste și examinări. 73% dintre candidatele respinse sunt eliminate din motive medicale (de exemplu, antecedente familiale de boli cum ar fi epilepsia sau talasemia etc.).

Potrivire genetică

Testul de Compatibilitate Genetică sau Potrivire Genetică permite compararea informațiilor genetice ale donatoarelor cu cele ale partenerului femeii receptoare, cu scopul de a reduce transmiterea bolilor genetice autosomal recesive. Aceste informații vor fi comparate prin selectarea donatorului ideal, astfel încât pacientul și donatorul să nu împartă mutații în aceleași gene.

«Legea 14/2006 din 26 mai 2006 privind tehnicile de reproducere umană asistată stabilește că donarea trebuie să fie anonimă, voluntară, informată și neremunerată.

Studiu psihologic

Printr-un interviu personal aprofundat, desfășurat de echipa noastră de specialiști, este exclusă existența de tulburări psihiatrice, psihologice sau de obiceiuri inadecvate.

Studiul genetic

De la 1 decembrie 2016, Ovobank testează noile donatoare pentru a detecta dacă sunt purtători de mutații recesive (Genetic Matching Test). Aceasta este o tehnică inovatoare care ne permite să reducem la minimum transmiterea bolilor genetice la copiii născuți din ovulele donatoarelor noastre. Acest lucru se realizează datorită faptului că aceste teste:

 • Acestea ne permit să excludem din programul nostru de donare de ovule candidatele purtătoare de mutații autosomal recesive, inclusiv fibroza chistică, hemoglobinopatia, atrofia musculară spinală, alfa și beta talasemia, precum și peste 30 de boli legate de cromozomul X, cum ar fi hemofilia, X-fragilitate, sindromul Alport, unele distrofii, etc….. Acest lucru înseamnă că participantele care poartă mutații relaționate cu oricare dintre aceste boli nu vor face parte din programul nostru de donare de ovule.
 • În plus, dacă pacientele doresc, putem efectua un studiu de compatibilitate genetică între donator și soțul pacientei primitoare, care constă în analiza informațiilor genetice a peste 300 de boli pentru a ne asigura că donatoarea și pacienta nu împărtășesc niciuna dintre mutațiile recesive studiate, minimizând astfel riscul de transmitere a unei boli genetice urmașilor.

Examinare medicală

Aceasta este efectuată de către ginecolog și constă în următoarele studii:

 • Examinare ginecologică completă: ecografie și număr de foliculi antrali, examen mamar, citologie, tensiune arterială și funcție cardiacă.

 • Analize: se realizează analize generale, coagularea sângelui, determinarea grupei sanguine și a Rh-ului, funcția hepatică și renală.

 • Serologie: studiu serologic pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală. De asemenea, se determină încărcătura virală HIV prin tehnici moleculare (ARN-încărcare virală) pentru a exclude o infecție virală recentă.

Analiză

Analiza sângelui este un pas esențial în procesul de selecție a donatoarelor Ovobank, pentru a se asigura că se află într-o stare fizică și psihologică bună.

ANATOMIE PATOLOGICĂ
HEMOGRAMĂ
BIOCHIMIE
COAGULARE
SEROLOGIE
ANALIZA SÂNGELUI ÎN TIMP REAL (PCR)
SEROTECA

© Copyright 2021 Ovobank